Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Vakantiehuis in Orval voor 12 personen in de Ardennen, zie punt 5.
Volledig scherm
Vakantiehuis in Orval voor 12 personen in de Ardennen, zie punt 5. © Ardennes-Etape

Tijd voor een detoxweekend? Ga ontstressen in deze idyllische boshuisjes in de Ardennen

Denk je bij detoxen aan strenge sapkuren of strikte voedingsregels om je lichaam te reinigen? Met een gewone detoxkuur in de natuur doe je evenveel goeds en breng je bovendien je hyperactieve hoofd tot rust. Een paar dagen vertragen in een van deze Ardense huisjes met veel wandelplekken in de buurt doet wonderen.

2 reacties

 • Luc de Groot

  2 jaar geleden
  Kan mij moeilijk voorstellen dat je in een woning tot 12 personen tot rust kan komen ? Denk dat je beter afzondering als individueel opzoekt voor de periode dat je zelf nodig hebt, en idd @ henri, éénmaal terug uit je zeepbel ga je terug mee in het ritme van '' de zotte morgen '' ', mooi liedje trouwens !
 • henri levich

  2 jaar geleden
  Deze herbron kuur doet wonderen op het moment zelf, eens in het normale ritme verdwijnt het als sneeuw voor de zon, maakt vaak de stresserende prikkels psychisch erger dan voor de kuur.
 1. Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromantiseerd wordt”
  PREMIUM

  Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromanti­seerd wordt”

  The word is out: er komt een langverwacht vervolg op Sex and the City. Het nieuwe seizoen werd geteased op de Instagramprofielen van Sarah Jessica Parker en haar tegenspeelsters. Ook HBO bevestigt de reboot. Geweldig nieuws, alleen zal de vrijgevochten Samantha tot onze grote spijt geen deel meer uitmaken van de cast. “Ze is mijn favoriete personage, maar van mij mogen ze haar vervangen door een non-binair persoon of iemand met een andere etnische achtergrond”, vertelt superfan Flo Windey ons. Want hoewel de serie vooruitstrevend was voor zijn tijd, is er zeker ook nog ruimte voor verbetering.
 1. Cyanotypie is het nieuwe tie-dye: zo maak je je eigen blauwdrukkunst

  Cyanotypie is het nieuwe tie-dye: zo maak je je eigen blauwdruk­kunst

  Nu we voortdurend thuis zijn, slaat iedereen aan het experimenteren, van het bakken van bananenbrood tot het breien van truien. Blauwdrukkunst maken lijkt the next big thing, want de hashtag cyanotype is de laatste weken bezig aan een serieuze opmars op Instagram. Cyanotypie is een fotografisch proces met erg coole kunstwerkjes als resultaat. Wij tonen je in enkele stappen hoe je thuis zelf aan de slag kan gaan. Het enige wat je nodig hebt is een cyanotype kit en wat zonlicht. Ideaal voor tijdens de kerstvakantie.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"