Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Teken met stoepkrijt voor The Pride of bezoek art-decoparels: 7 tips voor een goedgevuld weekend

Weet je niet wat doen dit weekend? Wij voorzien je van inspiratie. Je kan je verdiepen in een boek over surfen en stiekem je volgende zomervakantie plannen. Ook buitenshuis valt er genoeg te beleven. In het Antwerpse FOMU kan je je gaan vergapen aan de werken van Mous Lamrabat, of trek naar onze hoofdstad. Daar kan je in het kader van het Brussels Art Nouveau & Art Deco Festival prachtige extravagante woningen bezichtigen. Opties genoeg! 

1 reactie

  • Carl Vangenechten

    1 maand geleden
    We zouden best wachten met die regenboogvlag voor ons huis tot ook de hetero's een vlag hebben, want anders is er grove discriminatie.
  1. Van film kijken op een vijver tot kunst in de Brugse binnenstad: 7 tips voor een weekend vol schoonheid

    Van film kijken op een vijver tot kunst in de Brugse binnenstad: 7 tips voor een weekend vol schoonheid

    Pal in het prachtige kasteelpark van Beervelde, dicht bij Gent, kan je op de omliggende vijver gratis varen met een houten vlot, met maximaal vier personen. Je zal je absoluut niet vervelen. De vlotjes zijn namelijk uitgerust met de nieuwe One-technologie van Telenet, waarmee wifi en 4G voortaan één worden en je overal supersnel internet hebt, hoe afgelegen je ook zit. Zo kan je op het grote scherm kijken naar een aflevering van je favoriete serie op Streamz of losgaan met de silent disco. Geen ­waterrat? Nog de hele maand mei is er ook een mobiele truck die door Vlaanderen en Brussel trekt. Daar kan je gratis je pakket halen om One te testen en een beleving naar keuze doen. Meer info: one2go.telenet.be.