Vergeet dit weekend Moederdag niet.
Volledig scherm
Vergeet dit weekend Moederdag niet. © Anastasia Shuraeva via Pexels

Shop voor mama of kijk naar teletheater: 7 tips voor een goedgevuld weekend

Dit weekend is het Moederdag, hét moment om je mama in de watten te leggen. Maar daarnaast valt er ook genoeg te beleven. Wat denk je van een fietstocht met na afloop een gratis biertje of ijsje? Of lees het nieuwe hilarische puzzelboek van Nele Reymen, zet de tv op of entertain je kinderen met een VR-game: opties genoeg. 

  1. Redactrices Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatieles winnen!)

    Redactri­ces Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatie­les winnen!)

    “Padel is een hype die niet meer zal verdwijnen.” Dat zeggen Sabine Appelmans (49) en Elke Clijsters (36). De twee ex-tennisspeelsters geven intussen allebei lessen padel. In één van die lessen zetten NINA-redactrices Melanie en Anke hun beste sportbeentje voor. Wil jij ook de padel insights van deze twee experts ontfutselen? NINA geeft twee initiatiemomenten weg!
  2. Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Astrologie is hot, en dat is ook Spotify niet ontgaan. De streamingdienst lanceerde vandaag een nieuwe campagne, Only You, waarin je je zogenaamde ‘Audio Birth Chart’ kan zien. Net zoals bij Wrapped (het jaaroverzicht dat het platform aan het einde van elk jaar maakt van je muziekvoorkeuren) kan je de afspeellijst delen op je sociale media. Redactrice Marie testte het al eens uit.