horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

"Reken er niet op dat de week volledig volgens plan en wens verloopt": jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. Minichirurgie is het nieuwe plastische chirurgie: “Vandaag is vooral zelfbeeld en zelfzorg, in plaats van antiaging belangrijk”
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  Minichirur­gie is het nieuwe plastische chirurgie: “Vandaag is vooral zelfbeeld en zelfzorg, in plaats van antiaging belangrijk”

  Adieu facelift. Byebye neuscorrectie. Zware plastische chirurgie is out. Kleine, niet-invasieve ingrepen zijn in. Maar wat moeten we daar precies onder verstaan? “Wie in de jaren tachtig of negentig een ingreep onderging, moest zich daarna drie weken schuilhouden in een of andere Zwitserse kliniek. Je wandelde volledig anders buiten dan dat je aangekomen was. Vandaag zijn zulke zware ingrepen een zeldzaamheid.”
 2. Vergeet ‘Black Friday’: in eigen land steunen we met ‘Bel Friday’ volgend weekend de Belgische retailers

  Vergeet ‘Black Friday’: in eigen land steunen we met ‘Bel Friday’ volgend weekend de Belgische retailers

  ‘Black Friday’ is in november traditioneel een hoogdag voor shoppers, met kortingen bij retailers wereldwijd. Maar dit jaar is het net ongezien belangrijk om lokale winkels te steunen, en dus slaan een pak Belgische merken de handen in elkaar voor een nieuw concept: ‘Bel Friday’. Shoppen met mooie kortingen bij je favoriete Belgische webshops of winkels om de hoek? Yes, please.
 3. Tuinhuis vol rommel? Opruimcoach toont stap per stap hoe je er komaf mee maakt
  PREMIUM

  Tuinhuis vol rommel? Opruim­coach toont stap per stap hoe je er komaf mee maakt

  In onze tuinhuizen slingeren bijna vijf miljoen ongebruikte elektrische tuintoestellen rond. En dat is jammer, want de grondstoffen van die apparaten zijn perfect recycleerbaar. Daarom startte Recupel een campagne om ons aan te moedigen dat tuinhuis op te ruimen. Maar hoe begin je daar in godsnaam aan? Opruimcoach Veronique Peeters weet gelukkig raad. “Goed labelen is een must.” Zij legt stap voor stap uit hoe je die rommel in je tuinhuis een halt toeroept.
 1. Spaanse douane arresteert smokkelaars na een achtervolging van maar liefst vijf uur
  Play

  Spaanse douane arresteert smokke­laars na een achtervol­ging van maar liefst vijf uur

 2. Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance
  Play

  Belgische 'Madmax' behaalt zilver op officieus wk breakdance