V.l.n.r. Sabine Appelmans, Elke Clijsters, Anke Michiels en Melanie Daems.
Volledig scherm
V.l.n.r. Sabine Appelmans, Elke Clijsters, Anke Michiels en Melanie Daems. © Kim Marivoet

Redactrices Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatieles winnen!)

“Padel is een hype die niet meer zal verdwijnen.” Dat zeggen Sabine Appelmans (49) en Elke Clijsters (36). De twee ex-tennisspeelsters geven intussen allebei lessen padel. In één van die lessen zetten NINA-redactrices Melanie en Anke hun beste sportbeentje voor. Wil jij ook de padel insights van deze twee experts ontfutselen? NINA geeft twee initiatiemomenten weg! 

  1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

    Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

    Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
  2. Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat getokkel dus in mijn slaap, hè, Francis!”

    Dit vinden Vlamingen van padel volgens de satirische Sara Leemans: “Ik hoor dat getokkel dus in mijn slaap, hè, Francis!”

    Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt de draak zowel met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. Deze week: Vlamingen wagen zich in deze coronatijden massaal aan padel, een mix tussen squash en tennis. Maar of iedereen daar even blij mee is?