Wie het moeilijk vindt om z’n evenwicht te bewaren, kan voor een breder board kiezen én op z'n knieën suppen.
Volledig scherm
Wie het moeilijk vindt om z’n evenwicht te bewaren, kan voor een breder board kiezen én op z'n knieën suppen. © Getty Images

Rechtop peddelen is steeds populairder: op deze 6 plekken kan je het eens uitproberen

Mooi zomerweer vraagt om een leuke watersport. Want dat is niet alleen een fijne bezigheid, het werkt ook verkoelend. Vooral stand up paddle is bezig aan een opmars. Wil je het ook eens uitproberen? Dat kan op deze plekken. 

2 reacties

 • Peter Jamin

  1 jaar geleden
  Schulensmeer ook Suppen ! Limburg Lummen
 • Katty Mommaerts

  1 jaar geleden
  In vlaams-brabant ook hoor, demer en dijle ! Bedankt om dit er weer uit te laten
 1. Speelgoedbedrijf Mattel brengt een barbiepop uit geïnspireerd op atleet Naomi Osaka

  Speelgoed­be­drijf Mattel brengt een barbiepop uit geïnspi­reerd op atleet Naomi Osaka

  Barbie Naomi draagt een Nike-tennisjurkje, blauwe sneakers en haar Yonex-tennisracket, een look geïnspireerd op Osaka’s outfit tijdens het Australian Open toernooi in 2020. In 2019, maakte speelgoedbedrijf Mattel al eerder een Barbie van Osaka, maar dan ter ere van de zestigste verjaardag van het speelgoedmerk. De nieuwste pop is onderdeel van de rolmodel-serie, waarvoor figuren worden gekozen met een voorbeeldfunctie.
 2. Zomerdrankje piquette is verfrissend maar verboden. Wij spraken met een verkoper: “Qua smaak leunt het aan bij cider en kombucha”

  Zomerdrank­je piquette is verfris­send maar verboden. Wij spraken met een verkoper: “Qua smaak leunt het aan bij cider en kom­bucha”

  Piquette is licht bruisend, laag in alcohol en lief voor het milieu. Toch heb je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, want tot op heden is het verkopen ervan illegaal in Europa. De mensen achter urban winery Chateau Amsterdam willen daar verandering in brengen. Zij startten een petitie om het drankje legaal te maken én bieden het te koop aan op hun website en in een pop-upbar. Marketingverantwoordelijke Tom Veugen: “Waarom zou je druivenschillen op een afvalberg gooien als je er nog wat mee kan maken?”
 1. Om te lezen, luisteren, kijken en bij weg te dromen: een flinke dosis reisinspiratie voor wie smacht naar exotischere oorden

  Om te lezen, luisteren, kijken en bij weg te dromen: een flinke dosis reisinspi­ra­tie voor wie smacht naar exotische­re oorden

  Reizen naar zonovergoten stranden of adembenemende plekken aan de andere kant van de wereld. We hebben het zo lang niet gemogen en het blijft nog altijd een beetje tricky. Dus geven we je wel alvast een stevige dosis inspiratie om bij weg te dromen. Want ook in je eigen zetel kan je de wereld rondreizen: door te lezen, te luisteren naar podcasts, te kijken naar films en documentaires en door knappe Instagrampagina’s te volgen. Een opsomming.
 2. Ibe Rossel (22) wil klassieke literatuur weer hip maken. 
“Jane Austen leert je flirten”

  Ibe Rossel (22) wil klassieke literatuur weer hip maken. “Jane Austen leert je flirten”

  Nog maar net 22 is ze, Ibe Rossel. Sinds haar tiende blogt ze, nu rondt ze haar studies literatuur af met een boekdeal. Een kind van Generation Z dat een boek publiceert? Jawel. En dan nog eentje dat klassieke literatuur weer hip wil maken. Met ‘Shakespeare kent me beter dan mijn lief’ bewijst Ibe dat die oude verhalen perfect hun plaats hebben in het nu. Robinson Crusoe leert je dat seks op de eerste date een no-go is, Jane Austen leert je flirten. “Jongeren lezen niet meer? Bij elke jongen die ik date, stijgt literatuur meteen op z’n prioriteitenlijstje.”