horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

"Reageer niet te heftig op wat mensen tegen je zeggen": jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. Bende van Nijvel-special van podcast de volksjury vanaf vandaag online: “Van luisteraars kregen we te horen dat we hun vriendinnen in de lockdown zijn, dat doet echt deugd”
  INTERVIEW - UPDATE

  Bende van Nij­vel-special van podcast de volksjury vanaf vandaag online: “Van luiste­raars kregen we te horen dat we hun vriendin­nen in de lockdown zijn, dat doet echt deugd”

  De duizenden luisteraars van de podcast 'de volksjury’ - met kleine letters - hebben al weken naar vandaag, donderdag 28 januari, uitgekeken. De eerste aflevering van hun langverwachte Bende van Nijvel-special is vanaf nu te luisteren via de podcastkanalen (zie onderaan dit artikel). Op vier jaar tijd is “de uit de hand gelopen interesse in true crime” van Laura Scheerlinck en Silke Vandenbroeck een van de grootste Vlaamse podcasts geworden. Met elke aflevering bereiken ze meer dan 25.000 luisteraars, van wie een aanzienlijk deel uit Nederland.
 1. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'

 2. Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3
  Play
  tv

  Maak kennis met de meisjes én jongens die dingen naar stek bij K3