Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images, rv

Pakjesstress? Deze 50 originele Belgische cadeaus kosten nog geen 50 euro

Het zijn op zijn minst rare feesttijden. Samen vieren zit er niet in, dus hebben we nog meer zin om cadeautjes uit te delen. Weliswaar zonder bankroet te gaan. Daarom selecteerden wij meer dan 50 cadeaus van Belgische makelij, of te koop op Belgische webshops, die niet meer dan 50 euro kosten. Kwestie van al shoppend ook onze economie te redden. Fijn om te geven, nog fijner om te krijgen!

0 reacties

 1. Onze huissommelier proeft 10 budgetchampagnes uit de supermarkt: “Amper 9,99 euro voor een heerlijke champagne”
  PREMIUM

  Onze huissomme­lier proeft 10 budgetcham­pag­nes uit de supermarkt: “Amper 9,99 euro voor een heerlijke champagne”

  Spotgoedkope champagnes die soms zelfs onder de symbolische grens van 10 euro duiken? Was het enkele jaren geleden nog ondenkbaar, dan is het intussen vlak voor de feestdagen vaste prik in de supermarkt. Maar smaken ze ook lekker? Welke scoort het best, en welke zijn gebuisd? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia doet de test en proeft tien budgetchampagnes.
 2. Wat bieden de feestfoodboxen van HelloFresh, Foodbag, Ekomenu en 15Gram? “Van op-en-top Belgisch tot diner in 30 minuten”
  PREMIUM

  Wat bieden de feestfood­boxen van HelloFresh, Foodbag, Ekomenu en 15Gram? “Van op-en-top Belgisch tot diner in 30 minuten”

  Zie jij het ook niet goed zitten om zelf in de potten te roeren tijdens de komende feestdagen? Je bent niet alleen: volgens een recente enquête van marktonderzoeker iVox overweegt iets minder dan de helft van de Belgen een online bestelling of thuislevering, terwijl de andere helft toch zelf wil koken. Foodboxleveranciers hebben alvast de ideale tussenoplossing: speciale maaltijdboxen met kerstmenu’s. Maar wat bieden ze allemaal aan? En wat zijn de plus- en minpunten van elke box? Onze foodredacteur neemt er vier onder de loep.
 1. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'

 2. Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen
  Play

  Dit is de oplossing voor wie niet kan wachten tot de cafés openen