Volledig scherm
© Thomas Legrève/Nathan Ishar/Nina.be

Op vakantie in eigen land: Marie Monsieur deelt haar tips voor Antwerpen

4 op de 10 Belgen nemen geen zomervakantie. Dit weekend toch nood aan een korte adempauze? Dan is een uitstapje in eigen land de ideale oplossing. Het is lekker goedkoop, je moet geen bagage inpakken en een staycation is helemaal hip. Zéker met de tips van een local. Deze week deelt Marie Monsieur haar places to be voor Antwerpen. 

  1. Nieuwsanker Fatma Taspinar (37) over haar jeugd, ideale dag en succesvolle carrière: “Deuren gaan niet vanzelf open, je moet soms gewoon durven aankloppen”

    Nieuwsan­ker Fatma Taspinar (37) over haar jeugd, ideale dag en succesvol­le carrière: “Deuren gaan niet vanzelf open, je moet soms gewoon durven aankloppen”

    Ze is gerechtsjournaliste, programmamaker en nieuwsanker in het laatavondjournaal. De carrière van Fatma Taspinar (37) loopt op wieltjes. “Maar ik wil in het leven niet alleen maar gewerkt hebben.” We leggen ze de zesendertig ‘liefdesvragen’ van hoogleraar psychologie Arthur Aaron voor en ontdekken zo waarom zo veel kijkers om elf uur ’s avonds graag afstemmen op Eén. “Ik weet nog altijd niet of ik wel zit waar ik moet zitten. Ik ben een eeuwige twijfelaar.”