Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Onverwacht bezoek? Met deze drie snelle tips maak je het huis binnen de tien minuten schoon

Je lief belt om te zeggen dat je schoonouders onverwacht op bezoek komen voor een aperitief. Geen paniek, dankzij dit stappenplan van Liesbeth Verboven, schoonmaakexpert bij Het Poetsbureau, is – of lijkt – je huis binnen de kortste keren spic en span.

2 reacties

 • Pieter Werlo

  1 jaar geleden
  "Afstoffen hoeft niet. Want dat doe je normaal sowieso wekelijks". Zo kan ik ook tips bedenken om het huis in 10 minuten schoon te maken. Stap 1: maak wekelijks je huis volledig schoon. Stap 2: kies een willekeurig moment. Stap 3: wacht tien minuten. Je huis is nu volledig schoon.
 • emiel wouters

  1 jaar geleden
  Ik heb maar een tip nodig. Ik zeg direct, "kijk niet naar al dat vuil, ik kan niet kuisen omdat ik ALTIJD onverwacht bezoek heb". Dan snoer je direct alle monden en dan durven ze zeker niet met de vinger over de kast te wrijven. Niet kuisen, groot lawaai en iedereen met zijn mond vol tot op de grond. Wie zou de slimste zijn?
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.