Mara Paris/NINA
Volledig scherm
© Mara Paris/NINA

Nooit meer je AirPods kwijt: dankzij dit merk worden ze een juweel

Heb jij ook het gevoel dat je je AirPods nooit kan vinden op het moment dat je ze nodig hebt? Mara Paris komt met een slimme oplossing die er ook nog eens mooi uitziet. En van een merk dat erin slaagt het esthetische en het praktische aan elkaar te koppelen, kunnen wij alleen maar fan zijn. 

 1. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 2. Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag,
wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag, wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Kleine meisjes worden groot, ook in lockdown. Zita Wauters (16), dochter van Koen Wauters (53) en Valerie De Booser (41), zag haar sweet sixteen aan haar neus voorbijgaan. Ze wil weer voltijds naar school en ze mist haar vrijheid. “Ik zou op deze leeftijd met mijn ouders moeten discussiëren over hoe laat ik thuis ben na een fuif”, zegt ze over wat een bijzonder lastig jaar is.
 1. Onthutsende beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt
  Play

  Onthutsen­de beelden van drijvend ijs dat dijk vernielt

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af