Volledig scherm
PREMIUM
© mooiwatbloemendoen.nl en iBulb

Nog ideeën nodig om je kersttafel sfeervol aan te kleden? Onze tuinexperte tipt de mooiste kerstbloeiers

Wil je je woonkamer tijdens de feestdagen wat meer kleur en sfeer geven, maar daar ook geen massa’s tijd insteken of geld aan uitgeven? De juiste planten maken het verschil, weet onze tuinexperte Laurence Machiels. Met kerststerren, amaryllissen en anthuriums zorg je voor een  instant feeststemming, en ook daarna heb je er nog lang plezier van. “Hou een amaryllisbol wel weg van de tocht, de verwarming en de fruitschaal.”

 1. Brandweer waarschuwt voor gebruik fondue-, gourmet- en teppanyakitoestellen: “Het gevaar schuilt in het kleine, blauwe vlammetje dat je nauwelijks kunt zien”
  PREMIUM

  Brandweer waarschuwt voor gebruik fondue-, gourmet- en teppanyaki­toe­stel­len: “Het gevaar schuilt in het kleine, blauwe vlammetje dat je nauwelijks kunt zien”

  Wie afgelopen week naar Thuis keek, zag het noodlot toeslaan bij Frank en Simonne: na een gourmetetentje vatte hun huis vuur. Laat het meteen een gezonde waarschuwing zijn voor je eigen eindejaarsfeesten, want nu we die thuis in kleine kring gaan doorbrengen, verwacht de Stichting Brandwonden ook meer ongevallen met hete fondue-, gourmet- en teppanyakitoestellen. “Die verhogen het risico op brand en brandwonden”, weet Frank Samson. De brandpreventieadviseur vertelt hoe je het zo veilig mogelijk houdt.
 1. Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromantiseerd wordt”
  PREMIUM

  Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromanti­seerd wordt”

  The word is out: er komt een langverwacht vervolg op Sex and the City. Het nieuwe seizoen werd geteased op de Instagramprofielen van Sarah Jessica Parker en haar tegenspeelsters. Ook HBO bevestigt de reboot. Geweldig nieuws, alleen zal de vrijgevochten Samantha tot onze grote spijt geen deel meer uitmaken van de cast. “Ze is mijn favoriete personage, maar van mij mogen ze haar vervangen door een non-binair persoon of iemand met een andere etnische achtergrond”, vertelt superfan Flo Windey ons. Want hoewel de serie vooruitstrevend was voor zijn tijd, is er zeker ook nog ruimte voor verbetering.
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"