VTM
Volledig scherm
© VTM

NINA tipt: uitstekende reportage over beauty

In haar nieuwe programma 'Moerkerke en de vrouwen' zoekt reportagemaker Cathérine elke week opmerkelijke vrouwen op. Ze hebben een opvallende job, houden er een apart liefdesleven op na of maakten iets heel ingrijpend mee. En vanavond puurt ze het onderwerp 'beauty' verder uit.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Een augurk in de kerstboom of karpers in bad: deze 6 (bizarre) kersttradities zijn het ideale gespreksvoer aan de feesttafel

  Een augurk in de kerstboom of karpers in bad: deze 6 (bizarre) kersttradi­ties zijn het ideale gespreks­voer aan de feesttafel

  Op het einde van dit - op zijn zachtst gezegd - bijzonder jaar staan er steevast heel wat familiefeesten op de agenda. Het coronavirus leidt naast een wereldwijde pandemie ook geregeld tot verhitte discussies, dus dat onderwerp is een no-go aan de feesttafel. Inspiratie nodig voor wat luchtiger gespreksvoer? Van een karper in bad tot een augurk als kerstbal: met deze zes kersttradities uit heel Europa breek je meteen het ijs.