horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

"Neem de tijd om bepaalde kwesties helder te krijgen voor jezelf": jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

 1. Must-see: de 10 populairste Instagramfoto’s van 2021

  Must-see: de 10 populair­ste Instagramfoto’s van 2021

  Instagram en het leven, dat is zoals water en wijn, Bonnie en Clyde, Karl Lagerfeld en Choupette. Kortom: ze zijn onafscheidelijk. En ergens maar goed ook, want Instagram geeft ons een unieke kijk in het leven van onze vrienden, familie én celebrities daar waar we anders nooit zouden komen. Zoals op het trouwfeest van Ariana Grande bijvoorbeeld, of in het bed van Cristiano Ronaldo. Kleine ‘levensshots’ die heel wat likes opleverden. Dit waren de 10 populairste Instagramposts van 2021.
 2. Pluk je wild! Maar wees voorzichtig. Wildplukexpert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Pluk je wild! Maar wees voorzich­tig. Wildplukex­pert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Koken met je vondsten uit het bos is aan een ferme opmars bezig. Maar niet alles wat plukbaar is, is ook veilig. Dat bewijst de groene knolamaniet, die recent werd ontdekt in de Vlaamse bossen. Hij lijkt op een champignon, maar is een van de giftigste paddenstoelen ter wereld. Bezint dus eer ge begint. Om je op het juiste pad te houden in ‘de supermarkt van het bos’, geeft expert Ben Brumagne enkele tips. “Ga eerst bij iemand in de leer die je de basisbeginselen van het wildplukken aanleert.”
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.