Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Merry Christmas! Waarom je je kerstkaartjes beter met de hand schrijft

Leg die laptop en die iPad aan de kant en haal je mooiste pen en papier maar weer boven, en snel. Want schrijven – met de hand – doet een mens veel goed.

2 reacties

 • Arifiene De Laet

  1 jaar geleden
  Ik doe niet aan kerstkaarten. Ook niet aan verjaardagskaarten en alle andere kaarten onzin. Kaarten die we krijgen kijken we even in om te zien wat voor onzin er weer in staat en gaan gelijk de papierbak in.
 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Elk klein kind weet toch dat alle wensen en iets moois schrijven altijd met uw eigen magische hand moet gebeuren.Dat is de persoonlijke noot van elk uniek levend wezen.
 1. 
Het zit erop. Zo komen de Vlamingen van Sara Leemans nog een laatste keer samen: “De avond wordt beklonken met hapjes, wijn en Gin Tonics”

  Het zit erop. Zo komen de Vlamingen van Sara Leemans nog een laatste keer samen: “De avond wordt beklonken met hapjes, wijn en Gin Tonics”

  Sara Leemans van het Instagramaccount ‘Dansaertvlamingen’ schrijft in NINA elke week satirische stukjes over álle Vlamingen. Ze steekt zowel de draak met de doorsnee-Vlaming als met de fermettebewoner en de inwijkelingen van hippe straten zoals de Brusselse Dansaertstraat. Om onszelf wat te relativeren. In deze ode aan de Dansaert-, fermette- en doorsnee Vlaming waagt Francis zich - tegen alle verwachtingen in - aan padel. “Nooit zal hij het toegeven, of misschien na twee pintjes ... maar hij vindt dit spel eigenlijk wel leuk.”
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!