LEGOMASTERS at home: blokbeestjes.
Volledig scherm
LEGOMASTERS at home: blokbeestjes. © Peter De Smet

LEGOMASTERS at home: bouw je eigen blokbeestjes

LEGOMASTERS zit er op, de finale is achter de rug en de winnaars zijn bekend! Dat wil zeggen dat ook deze rubriek afgelopen is. Maar samen met expert Peter De Smet gaan we nog één keer gek doen, nog één keer onze fantasie gebruiken. Met gekke blokbeestjes! En onthoud: als je het kunt dromen, kun je het bouwen!

  1. DIY is hipper dan ooit, 3 inspirerende tips om zelf aan de slag te gaan. Trendwatcher: “Het eindresultaat mag zelfs lelijk zijn”

    DIY is hipper dan ooit, 3 inspireren­de tips om zelf aan de slag te gaan. Trendwat­cher: “Het eindresul­taat mag zelfs lelijk zijn”

    Ook wie met twee linkerhanden geboren is, gaat overstag voor zelfgemaakte dingen. Want het is budgetvriendelijk, doodt de tijd en geeft je een unieke edge. Van beauty tot deco en mode, DIY is hot en here to stay, zegt trendwatcher Hilde Francq. Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan? NINA organiseert op maandag 10 mei een gratis online Masterclass voor aspirerende creatievelingen.
  2. LEGO brengt een ‘Friends’-editie uit, speciaal voor de diehardfans van de serie

    LEGO brengt een ‘Friends’-edi­tie uit, speciaal voor de diehard­fans van de serie

    Diehardfans van ‘Friends’ kunnen binnenkort hun favoriete scènes nabouwen, want LEGO brengt een editie van de legendarische sitcom uit. Twee jaar geleden vierde het speelgoedmerk nog het 25-jarig jubileum van ‘Friends’ met een set van het beroemde café Central Perk uit de tv-serie. Nu kan je aan de slag met de ‘Appartmenten’-set, ofwel de replica’s van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey.