Volledig scherm
© Getty Images

Last minute cadeaustress: 5 tips om net op tijd het perfecte geschenk te vinden

Tijd zat om nog cadeaus te kopen, denk je zo. En plots is Kerstmis nog maar een paar dagen verwijderd: paniek! Want je hebt nog steeds geen flauw idee wat je überhaupt wil geven, en de klok begint nu echt wel te tikken. Dries Boven van webwinkel Luxury For Men geeft 5 tips die de zoektocht naar het perfecte geschenk kunnen vergemakkelijken. 

 1. Ecologisch bladruimen voor elk budget: dit zijn de beste bladblazers volgens onze tuinexperte
  PREMIUM

  Ecologisch bladruimen voor elk budget: dit zijn de beste bladbla­zers volgens onze tuinexper­te

  De meest ecologische manier om blad weg te halen is nog altijd de ouderwetse bladhark. Geen benzinegeuren, geen elektriciteitsverbruik en vooral: geluidloos. Maar in een tuin met veel bomen, of als je lichaam niet (meer) mee wil, is het soms een te zware klus. Het meest ecologische alternatief? Bladblazers en bladzuigers op elektriciteit of accu. Dit zijn de aanraders van onze tuinexperte Laurence Machiels.
 2. Ga binnenkijken bij interieurarchitecten of luister een mamapodcast: 6 weekendtips die je de regenbuien doen vergeten

  Ga binnenkij­ken bij interieur­ar­chi­tec­ten of luister een mamapod­cast: 6 weekend­tips die je de regenbuien doen vergeten

  Weekend, halleluja! Op het weerbericht prijken een paar regenbuien, maar dat betekent daarom nog niet dat je weekend in het water valt. Wij verzamelen zes tips, geschikt voor elke weersomstandigheid. Van voer voor een heerlijk rustmoment in de sofa tot cultureel verantwoord of inspirerend plezier buitenshuis waarbij je toch droog blijft. En psst, interieurliefhebbers: jullie worden verwend dit weekend.