Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Krullen de bladeren van je kamerplanten op? Dit is er mis

Planten houden is heerlijk, maar niet altijd een makkie. Zeker niet wanneer je plant je een signaal geeft dat er iets mis is, maar je bij God niet weet wat. Opkrullende bladeren zijn zo’n signaal en de oorzaak vind je door deze vier stappen te volgen.

1 reactie

 • Richard Tolenaars

  9 maanden geleden
  Een vitaminekuur voor kamerplanten is lavameel. Je voorziet de grond met de nodige mineralen en je krijgt op korte termijn weer een gezonde en mooie plant. Eén eetlepel per plant per jaar gebruik ik.
 1. Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag,
wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Zita Wauters, dochter van Koen Wauters, over opgroeien in lockdown: “Zodra het mag, wil ik een hele nacht dansen tot ik niet meer kan”

  Kleine meisjes worden groot, ook in lockdown. Zita Wauters (16), dochter van Koen Wauters (53) en Valerie De Booser (41), zag haar sweet sixteen aan haar neus voorbijgaan. Ze wil weer voltijds naar school en ze mist haar vrijheid. “Ik zou op deze leeftijd met mijn ouders moeten discussiëren over hoe laat ik thuis ben na een fuif”, zegt ze over wat een bijzonder lastig jaar is.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt
  Play

  Meer dan 3000 studenten spelen 'Snake' in het echt

 2. Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid
  Play

  Indiërs springen in gloeiende as en gooien vonken de lucht in voor godheid