New Frontier Tiny Homes
Volledig scherm
© New Frontier Tiny Homes

Klein wonen hoeft geen straf te zijn: in dit knusse minihuisje vind je alles wat je nodig hebt

Wie wil er nu nog een villa met een grond van een paar honderden hectare als je alles ook gezellig op 23 vierkante meter gepropt krijgt? Wie spontaan een claustrofobische aanval krijgt, zal van gedachten veranderen als je de foto's ziet van dit knusse "tiny house". 

8 reacties

 • Miek Dirickx

  3 jaar geleden
  Met de overbevolking zal dit de toekomst zijn. Ouders zouden beter hun kinderen rijk of arm hierop voorbereiden. De rijken die niet willen moeten dan maar in een flat in Parijs of London gaan wonen. 75 vierkante meters voor 1,250.000 € en het is een koopje nu.
 • Mona Straub-Biltris

  3 jaar geleden
  Is enkel goed voor mensen terug op hun benen te krijgen na tegenslagen. Op deze manier kunnen ze sparen en terug naar een normaal huis verhuizen.
 • Elly Imminga

  3 jaar geleden
  ik vind het er wel knus uitzien, alles bij de hand en Marc Lesage, volgens mij staat dat toilet gewoon in een badkamertje, dat is toch niet zo vreemd??
 • vicky vanderweyen

  3 jaar geleden
  Zalig,overal gaan en staan waar je wil,zou zoiets wel willen voor na mijn pensioen
 • Dirk Verstraete

  3 jaar geleden
  Optisch bedrog die fotos. Wacht tot je zelf in zo'n huis staat. Je camera in het uiterste hoekje plaatsen is heel wat anders dan dat je er zelf in staat.
 1. Steeds meer mensen vinden heil in ‘silent vlogs’, een snelgroeiend genre op YouTube. Fan: “De video’s gaan niet zomaar over handwerk of eten maken”

  Steeds meer mensen vinden heil in ‘silent vlogs’, een snelgroei­end genre op YouTube. Fan: “De video’s gaan niet zomaar over handwerk of eten ma­ken”

  In de video’s van ‘silent vloggers’ is het stil. Er wordt niet gepraat en je krijgt het gezicht van de vlogger vaak niet eens te zien. Wat je wel ziet, is de uitvoering van doorsnee huishoudelijke activiteiten zoals koken, tuinieren of de was doen. Alledaags of niet, ‘silent vlogs’ halen miljoenen views. Voor vele kijkers zijn de video’s namelijk als therapie: niet om de sleur van het dagelijkse leven te ontlopen, maar juist om hem te omarmen. “De video’s gaan niet zomaar over eten maken of handwerk. Voor mij hebben ze een diepere betekenis”, aldus fan Morgana Cappellari (30).