Frida Kahlo
Volledig scherm
Frida Kahlo © AP

Je kan nu ook virtueel rondlopen in het huis van Frida Kahlo

Altijd al het Frida Kahlo Museum in Mexico City willen bezoeken? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Je kan de rij voorbijsteken en een virtuele tour van 360 graden van het huis en de tuin bekijken. 

 1. De revival van rolschaatsen: alle essentiële tips op een rijtje

  De revival van rolschaat­sen: alle essentiële tips op een rijtje

  “Rolschaatsen zijn kinderlijk en nostalgisch, en in een tijd waar alles gecontroleerd lijkt, zijn mensen meer dan ooit op zoek naar iets dat hen troost en fun biedt.” Sinds corona zijn mensen massaal beginnen rollerskaten. Kriebelt het bij jou ook om iets anders te proberen dan te wandelen of te fietsen? Professionele rolschaatser Stephanie zet de belangrijkste beginselen op een rijtje, zodat jij ook vertrokken bent.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 3. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken