Hashotel, rv, Jan voor Cultuurcentrum Mechelen
Volledig scherm
© Hashotel, rv, Jan voor Cultuurcentrum Mechelen

Je batterijen opladen in een designhotel, met een Belgische topfilm of op een circusfestival: 5 tips voor een parel van een weekend

Tot rust komen betekent voor iedereen iets anders. Terwijl de ene zich graag terugtrekt met een inspirerend boek of rasechte kaskraker, verkiest de ander uitstapjes. Naar onze kust, een bruisende stad of een atypisch festival, bijvoorbeeld. 5 tips om alles uit je weekend te halen. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Guilty pleasure nu op Netflix: de remake van ‘She’s All That’, maar met de genderrollen omgekeerd

  Guilty pleasure nu op Netflix: de remake van ‘She’s All That’, maar met de genderrol­len omgekeerd

  Bij wie een tiener was in de nineties staat de romantische komedie ‘She’s All That’ in het geheugen gegrift. Nu waagt Netflix zich aan een remake van het welbekende verhaal. Niet meer: jongen maakt van lelijk meisje een begeerlijke deerne. Wel: meisje maakt van onpopulaire jongen een aardige hunk. Inclusief een stevige portie nostalgie en een paar erg bekende gezichten in de mix.