Volledig scherm
© Instagram @interieurterreur/NINA

Interieurterreur: dit Instagramaccount bundelt meest bizarre interieurs. Soms heerlijk kitsch, soms ronduit lelijk

Wat de een mooi vindt, stelt niets voor in de ogen van een ander. Maar deze interieurs, verzameld op de Instagrampagina ‘Interieurterreur’, zijn op zijn zachtst gezegd wel héél bijzonder. Zie het als de Nederlandse versie van de pagina Ugly Belgian Houses, maar dan voor interieur. In welke van deze knusse huisjes zie jij jezelf een avondje lekker Netflixen of een ontspannend badje nemen? Er is voor elk wat wils!

 1. 
Win een Galentine’s Day wijnpakket van illustratrice Niet Nu Laura: “Valentijn stelde meer voor toen ik het met mijn vriendinnen vierde”

  Win een Galentine’s Day wijnpakket van illustra­tri­ce Niet Nu Laura: “Valentijn stelde meer voor toen ik het met mijn vriendin­nen vierde”

  Al gehoord van Galentine’s Day? Op 13 februari, de dag net vóór de feestdag van de liefde, vieren we niet onze partner, maar onze vriendschappen. Het is dan ook het uitgelezen moment om onze best friend(s) in de bloemetjes te zetten. Dat kan je doen, bijvoorbeeld, met een ludiek wijnpakket van illustrator Laura Janssens (Niet Nu Laura), gebaseerd op de serie ‘Mijn Beste Slechtste Vriendin’ op Streamz. “Ik vind valentijn ook een mooie gelegenheid om vriendschap te eren”, zegt de illustratrice.
 1. "Bierprotest" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten
  Play

  "Bierpro­test" in Myanmar: betogers gieten bier over hun voeten

 2. Iedereen is gek op dit überschattig ottertje. En je ziet meteen waarom!
  Play

  Iedereen is gek op dit überschat­tig ottertje. En je ziet meteen waarom!