De 'quillow' van IKEA.
Volledig scherm
De 'quillow' van IKEA. © IKEA

IKEA brengt de ‘quillow’ uit als redding voor zonnekloppers die koukleumen zijn

Een opvallend item trekt de aandacht in de nieuwe zomercollectie van IKEA. Het interieurmerk lanceert de ‘quillow’, of een ‘quilt’ die ook een ‘pillow’ is. En extra handig: dankzij de mouwen en een stel knopen kan je van het deken een warme cocon maken. Zonnekloppen zonder te verkleumen: yes, please.

 1. Adios, witte muren. Zo haal je meer kleur in huis als beginner: “Gebruik geen kleur die je graag ziet”
  PREMIUM

  Adios, witte muren. Zo haal je meer kleur in huis als beginner: “Gebruik geen kleur die je graag ziet”

  Vele Belgen hebben door corona goesting gekregen om hun interieur een make-over te geven. Jij ook? Overweeg dan om je muren te voorzien van een kleurtje. “De hoogtijdagen van witte muren zijn geteld. Kleur is dé trend van de jongste jaren. Zelfs in Scandinavië gingen ze overstag”, klinkt het bij experts. Dankzij de tips van trendwatcher Hilde Francq en auteurs Iris De Feijter en Irene Schampaert kan je aan de slag. Ze lichten toe welke kleur bij welke ruimte past én welke combinaties hot zijn.
 2. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee