Gezonde Gewoontes
Volledig scherm
PREMIUM
Gezonde Gewoontes © Nathalie Samain

“Ik snap niet waarom je werken zou afschilderen als noodzakelijk kwaad. Werken is léuk” De gezonde gewoontes van Kamagurka en zijn vrouw Kathy

Goed GevoelJe kent hem van zijn cynische cartoons, absurde tv-formats en misschien ook van zijn nieuw boek Voorbij de grenzen van de ernst. Kamagurka, aka Luc Zeebroek (64). Hij en zijn vrouw Kathy Van de Geuchte (49) zijn een hecht team. Zij houdt zijn agenda bij, hij creëert erop los. Dat doen ze vanuit hun rustgevend atelier in het West-Vlaamse Wingene. Twee workaholics over hun vier eigenzinnige gezonde gewoontes. “Buiten zwemmen in de winter is plezant, je krijgt er een energieboost van.”

20 reacties

 • Jean De Grande

  3 weken geleden
  Ieder zijn goesting maar ik heb altijd gewerkt om te leven. Wat niet wil zeggen dat ik mijn werk niet goed deed. Benieuwd of hij nog zo zou praten als hij met een schup op een travraux stond in weer en wind. vanuit je gezellige, verwarmde atelier een beetje "creatief" zijn lijkt mij iets gemakkelijker maar daar kan ik moeilijk over oordelen aangezien ik totaal niet creatief ben.
 • Jos Dupont

  3 weken geleden
  Jullie zijn gewoon twee ivoren toren luxe mensen die zoals al onze politiekers met een overdreven loon geen feeling hebben met het leven van de man in een gewoon huizend in de straat ! die zich moet verplaatsen ( liefst met de fiets !) door weer en wind naar zijn werk 28 km verder en daar dan twee keer per jaar een evaluatie van zijn baas moet ondergaan , om te zien hoe efficiënt hij werkt of waar hij zich moet verbeteren op straffe van te nemen maatregelen !!
 • Ibn Marouf

  3 weken geleden
  1) Zijn woning is niet conform de betonstop. Allemaal in een betonnen legbatterij. 2) Heeft die ooit echt gewerkt? Als je al een workaholic bent omdat je de agenda van je man bijhoudt ...
 • Dick De Zeure

  3 weken geleden
  Het is maar wat je "werken" noemt. Als je van je hobby je werk kan maken zal dit inderdaad wel plezant zijn maar voor de meeste mensen is dit niet het geval.
 • gilberte Vergaelen

  3 weken geleden
  Mooie villa met grote tuin en zwembad onder zijn kont. Vrouwtje die zijn administratie doet. Werk maar eens in een huis, man en vrouw telewerk in éénzelfde ruimte, ieder zijn laptop die soms uitvalt, 2 of meerdere kids die er rond lopen en ruzie maken. Je zal dan wel anders piepen Kama!
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"