Rihanna in Guo Pei Couture in 2015, Cara Delevingne in Chanel Couture in 2017, Kylie en Kendall Jenner in Versace in 2019.
Volledig scherm
Rihanna in Guo Pei Couture in 2015, Cara Delevingne in Chanel Couture in 2017, Kylie en Kendall Jenner in Versace in 2019. © Pinterest

Iconische Met Gala uitgesteld naar september

Het Met Gala in New York is een jaarlijkse bijeenkomst op de eerste maandagavond in mei waar celebrities en couture hoogtij vieren. Helaas zal het voor de tweede keer op een rij niet kunnen doorgaan. Maar uitstel betekent in dit geval geen afstel, want er werd al een nieuwe datum geprikt later dit jaar voor het uiterst extravagante en glamoureuze evenement.

 1. De meest memorabele Met Gala-momenten doorheen de jaren

  De meest memorabele Met Ga­la-momenten doorheen de jaren

  Het Metropolitan Museum of Art in New York heeft het thema van het volgende Met Gala bekendgemaakt: ‘About Time: Fashion and Duration’. Het modefeest zal met andere woorden draaien rond tijd en de vluchtigheid van mode. Er wordt teruggeblikt naar mode van vroeger en er wordt gekeken hoe we ons in de toekomst zullen kleden. Het is nog eventjes wachten, maar wij zijn al benieuwd naar wat er op de rode loper gaat gebeuren. Om het wachten te verzachten, blikken we terug op de meest memorabele momenten doorheen de geschiedenis van het gala.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje