Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Hoop je op een beter 2021? Draag rood ondergoed voor meer passie, breek servies op straat voor meer geluk

Afgelopen jaar was op veel vlakken geen ‘vette’, we kunnen 2021 dus maar beter positief inzetten. Wens elkaar (of jezelf) uitbundig het allerbeste toe en doe dat terwijl je een rode slip draagt, druiven eet, daarna een blokje rondgaat met je reiskoffer en een paar borden uit het raam gooit. Of zo doen ze het toch in de rest van de wereld. Dankzij deze zeven buitenlandse nieuwjaarsgewoontes zal het geluk in 2021 gegarandeerd aan jouw zijde staan.

1 reactie

 • Gaston Govaerts

  2 weken geleden
  Ja maar in andere landen krijg geen GAS-boete als je borden breekt op straat/
 1. 3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwangerschap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartverscheurend”
  PREMIUM

  3 mama’s van 2020 getuigen over hun zwanger­schap: “Mijn man had corona en kon zelfs niet bij de bevalling zijn. Hartver­scheu­rend”

  2020 loopt stilaan op z’n einde. Het was allesbehalve een evident jaar. Al helemaal niet voor vrouwen die in verwachting waren. Voor hen geen uitgebreide babyborrel, geen grootouders die op kraambezoek kunnen komen. En nog erger: geen troostende knuffels van vrienden en familie als het allemaal vreselijk misloopt en je het kindje verliest. Drie vrouwen, Lynn, Maaike en Sophie, delen hun verhaal. “Plots was ik geen mama meer en hij geen papa. Vrienden waren stil, ouders kwamen niet. We waren alleen met ons verdriet.”
 1. Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"
  Play

  Agenten getuigen over waanzin tijdens bestorming Capitool, ze riepen: "Dood hem met zijn eigen wapen"

 2. Hilke kocht cryptomunten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"
  Play

  Hilke kocht cryptomun­ten, maar is nu haar wachtwoord vergeten: "Mijn zuurheid vergroot als de waarde stijgt"