Heidi The Ride gaat voor Sarah “iets sneller dan verwacht". Haar dochters lachen smakelijk met de doodsangst die hun moeder uitstaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Heidi The Ride gaat voor Sarah “iets sneller dan verwacht". Haar dochters lachen smakelijk met de doodsangst die hun moeder uitstaat. © Benny Proot

HLN test de populairste pretparken van Europa. Vandaag: Plopsaland De Panne. "Kinderparadijs, maar het mag meer kriebelen”

Schrijf Plopsaland niet te snel af als pretpark voor kleuters. De kinderseries van Studio 100 mogen nadrukkelijk aanwezig zijn, maar de achtbanen imponeren ook volwassenen. Helaas zijn het er niet veel en als enkele grote attracties panne hebben, blijf je op je honger zitten.

6 reacties

 • WILLIAM TAELMAN

  2 jaar geleden
  Mij zien ze daar niet meer , het gaat daar enkel nog om poen
 • Geert De Winne

  2 jaar geleden
  Efteling is veel beter !!
 • Patrick De Pauw

  2 jaar geleden
  Ga naar de Efteling, veel goedkoper en voor elke leeftijd. Er is ook minder commercieel gedoe.
 • Joris Janssens

  2 jaar geleden
  Het park is dan ook voor een jongere doelgroep. Mijn 3 jaar oude zoon had de tijd van zijn leven.
 • Georgette Verheyden

  2 jaar geleden
  IK vind het heel erg dat dit beoordeeld wordt door twee verwende kinderen en een vader die zijn kinderen studio 100 verbied Plopsaland is een mooi familie park waar iedereen aan zijn trek komt Als ge bij de draak bijna in slaap valt is er echt wel iets mis En als de kinderen liever op hun gsm bezig zijn dan te genieten zegt veel over hen zelf Er zijn veel families die de kans niet krijgen om dit park of andere parken te bezoeken en zouden super gelukkig zijn door het bos van plop te varen