Volledig scherm
© Unsplash

Hier scoor je in elke stad de lekkerste afhaalkoffie tijdens je wandeldate

Een wandeling is zo’n beetje het enige dat we met onze vrienden en familie nog kunnen doen. Het hoogtepunt van zo’n uitstapje? Samen een warme afhaalkoffie (of -thee, -chocomelk of noem maar op) drinken. We lijsten per grote stad de leukste bars op voor een bakje troost en/of zoete traktatie. Spoiler: je zal geen Starbucks in de lijst terugvinden, enkel (h)eerlijke, lokale adresjes.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Interieurterreur: dit Instagramaccount bundelt meest bizarre interieurs. Soms heerlijk kitsch, soms ronduit lelijk

  Interieur­ter­reur: dit Instagram­ac­count bundelt meest bizarre interieurs. Soms heerlijk kitsch, soms ronduit lelijk

  Wat de een mooi vindt, stelt niets voor in de ogen van een ander. Maar deze interieurs, verzameld op de Instagrampagina ‘Interieurterreur’, zijn op zijn zachtst gezegd wel héél bijzonder. Zie het als de Nederlandse versie van de pagina Ugly Belgian Houses, maar dan voor interieur. In welke van deze knusse huisjes zie jij jezelf een avondje lekker Netflixen of een ontspannend badje nemen? Er is voor elk wat wils!
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo