Volledig scherm
© Unsplash

Hier kan je heen dit weekend als je geen TML-ticket hebt

Alle spots zijn dit weekend gericht op Tomorrowland, maar wie - al dan niet bewust - naast een ticket greep hoeft niks te vrezen. Ons land bruist deze zomer van de leuke festivals waar je wél nog naartoe kan en dat is dit weekend niet anders. Van Limburg tot West-Vlaanderen: hier kan jij de beentjes losgooien komende zaterdag en zondag.

 1. In de leer bij Anna Wintour, Gordon Ramsay of Ru-Paul: via dit online platform krijg je lessen van bekende mensen

  In de leer bij Anna Wintour, Gordon Ramsay of Ru-Paul: via dit online platform krijg je lessen van bekende mensen

  In de strijd met corona zijn er strengere maatregelen ingevoerd. Het resultaat: we zitten weer vaker in ons kot. Die tijd kunnen we maar beter op een leuke manier invullen. Met MasterClass, bijvoorbeeld. Via dit online platform kan je in de leer gaan bij de crème de la crème. Een tennisles bij Serena Williams? Check. Leren koken bij Gordon Ramsay? Check. Fashion queen Anna Wintour die je de kneepjes van het vak leert? Triple check!
 1. Waarom de op één na beste dj ter wereld dit jaar niet op Tomorrowland staat
  TOMORROWLAND

  Waarom de op één na beste dj ter wereld dit jaar niet op Tomorrow­land staat

  Zijn shows op Tomorrowland namen de voorbije jaren vlotjes de kaap van de 23 miljoen kijkers op YouTube - alleen Dimitri Vegas & Like Mike doen beter. Zowel in 2013 als 2014 was de prestigieuze Top 100 DJ Mag award van beste dj ter wereld de zijne. Maar kijk: dit jaar geen spoor van Hardwell op de affiche van de twaalfde editie van Tomorrowland. Een reconstructie hoe het zo ver is gekomen aan de hand van een erg ongelukkige Nederlandse tweet en een afgelast Sportpaleis-concert, en waarom ook de affiche van de TML Mainstage dit jaar na lang dezelfde namen er wel degelijk anders uitziet.