Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Het Watermantijdperk gaat in en zal ruim 2.000 jaar duren. Wat kan je volgens astrologen verwachten?

Volgens de astrologie staan we aan het begin van een nieuwe wereld. Het Watermantijdperk gaat in, en zal zo’n 2.160 jaar duren. Een shift die nu nog voor veel turbulentie zorgt, maar uiteindelijk een nieuwe manier van zijn en leven zal inluiden. Althans toch als we astrologen mogen geloven. Astroloog Michael Van den Bossche legt uit wat het Watermantijdperk precies inhoudt, waar die overgang ineens vandaan komt en wat we ervan kunnen leren. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

3 reacties

 • Bern Vermeulen

  2 weken geleden
  We weten nog veel te weinig en eens we meer weten zal de wereld om zeep zijn, door onszelf, kleine dingen waardevol vinden en onthaasten is voor iedereen goed, meestal doen we dit enkel als we niet verder kunnen, meestal om te kunnen overleven, goed artikel als je even tussen de regels leest.
 • Patrick Verbelen

  2 weken geleden
  Man toch, nu gaan ze hier al vertellen wat er de komende 2.160 jaar staat te gebeuren.
 • Jay Lagrange

  2 weken geleden
  Als ik nog iets mag toevoegen, echte chaos is dit niet. Vb: ga naar een station tijdens piekuren, wat je daar zal meemaken is ook chaos, alleen weet iedereen perfect naar waar ze gaan, dus is het eerder gecontroleerd. Sta in diezelfde station en roep bomalarm! wat je nu zal meemaken is dat iedereen random zal lopen, dit is echte chaos. Wat we nu meemaken is een gecontroleerde chaos, iedereen is doelgericht bezig, het universum is doelgericht bezig. Succes iedereen!
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"