Volledig scherm
© Irmy Photography / rv

Het wandelen beu? 7 compleet andere tips voor een heerlijk weekend

Het is het tweede weekend van een nieuw jaar en het feestgedruis is gaan liggen. Tijd dus om even tot rust te komen. Nóg een wandeling maken? Kan je doen, maar deze zeven compleet andere weekendideeën zorgen voor variatie en resetten je ook helemaal voor maandag. 

1 reactie

 • Enoch Powell

  2 weken geleden
  Goed zo, die bende dagtrippers met hun North Face jasjes annex drinkbus die elk weekend het jaagpad aan de Dijle bezetten kunnen we missen als de pest. Dat ze op hun balkon hun potje basilicum gaan water geven, dan denken ze evenzeer dat ze natuurliefhebbers zijn.
 1. “Ik snap niet waarom je werken zou afschilderen als noodzakelijk kwaad. Werken is léuk” De gezonde gewoontes van Kamagurka en zijn vrouw Kathy
  PREMIUM
  Goed Gevoel

  “Ik snap niet waarom je werken zou afschilde­ren als noodzake­lijk kwaad. Werken is léuk” De gezonde gewoontes van Kamagurka en zijn vrouw Kathy

  Je kent hem van zijn cynische cartoons, absurde tv-formats en misschien ook van zijn nieuw boek Voorbij de grenzen van de ernst. Kamagurka, aka Luc Zeebroek (64). Hij en zijn vrouw Kathy Van de Geuchte (49) zijn een hecht team. Zij houdt zijn agenda bij, hij creëert erop los. Dat doen ze vanuit hun rustgevend atelier in het West-Vlaamse Wingene. Twee workaholics over hun vier eigenzinnige gezonde gewoontes. “Buiten zwemmen in de winter is plezant, je krijgt er een energieboost van.”
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Tornado richt enorme schade aan in Alabama
  Play

  Tornado richt enorme schade aan in Alabama