horoscoop
Volledig scherm
horoscoop © rv

"Het kan zeer onrustig en turbulent worden" : jouw horoscoop voor deze week

Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Ester van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.

0 reacties

 1. “Een natuurlijke voetmassage is heilzaam voor lichaam en geest.” 10 blotevoetenpaden in Vlaanderen om uit te proberen

  “Een natuurlij­ke voetmassa­ge is heilzaam voor lichaam en geest.” 10 blotevoe­ten­pa­den in Vlaanderen om uit te proberen

  Voor onze voorouders was het dagelijkse kost, wij doen het nog amper: blootvoets op verschillende ondergronden lopen. Het is nochtans supergezond. Het stimuleert niet alleen je bloedsomloop, maar helpt ook om je hoofd helemaal leeg te maken, zegt voetreflexoloog Els van Daele. Gelukkig liggen er in gans Vlaanderen prikkelende weggetjes verspreid: wij tippen tien blotevoetenpaden.
 2. Houdt je kat stress of zelfs een depressie over aan de pandemie? Dierendokter: “Ik zag meer katten met kwaaltjes zonder duidelijke oorzaak”
  PREMIUM

  Houdt je kat stress of zelfs een depressie over aan de pandemie? Dierendok­ter: “Ik zag meer katten met kwaaltjes zonder duidelijke oorzaak”

  Wie tijdens de lockdown het geluk had om thuis te zitten met een harige vriend, zal zich wellicht minder eenzaam hebben gevoeld. Maar dat geldt lang niet voor alle huisdieren. Voor katten wiens baasje plots de hele dag in de buurt bleef, kunnen de voorbije maanden stresserender geweest zijn dan je denkt. Dierendokter Joshua Dutré legt uit waarom, en hoe je je geliefde viervoeter kan helpen. “Een kat is een gewoontedier.”