Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Heb jij al reservaties gemaakt voor als de terrassen weer open mogen? Dan ben je waarschijnlijk een hyperplanner

Binnenkort mogen alle contactberoepen en de terrassen van restaurants en cafés (hopelijk) weer open. Al een afspraak gemaakt om je coupe een opfrisbeurt te geven of je nagels onder handen te laten nemen? Nu al reservaties vastgelegd om te gaan tafelen of om je stamcafé te bezoeken? Dan ben jij misschien wel een hyperplanner.

 1. Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerheden”
  PREMIUM
  Herenthout

  Horeca-uitbaters in Herenthout niet allemaal even blij met heropening van terrassen op 8 mei: “Nog veel onzekerhe­den”

  Een frisse pint, een lekker wijntje of een deugddoend kopje koffie op een terrasje bij één of andere horecazaak. Dromen we daar niet allemaal van? Ja toch, zeker nu bekend gemaakt werd dat de terrassen op 8 mei weer open mogen voor de klanten. We gingen eens luisteren bij 10 horecanten in het Stoetersdorp. Lang niet iedere horeca-uitbater is even blij met de beperkte opening van hun zaak.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm
  Play

  Luikse locatie met clowns lijkt op filmset van horrorfilm