Volledig scherm
© thinkstock

Goedkoper op vakantie? Neckermann stunt met 7 gratis hotelovernachtingen

Goed nieuws voor de koopjesjagers onder de vakantiegangers: wie graag nog een ontspannende vakantie boekt maar daar liefst niet te veel voor neertelt, kan profiteren van de promotie waarbij de eerste 7 overnachtingen helemaal gratis en voor niets zijn.

 1. #Zorgvoorlicht: een stevige portie inspiratie om thuis een lichtpuntje te creëren in deze donkere tijden

  #Zorgvoor­licht: een stevige portie inspiratie om thuis een lichtpunt­je te creëren in deze donkere tijden

  In deze donkere tijden kan elk van ons een lichtpuntje zijn voor een ander. Daarom startten HLN en VTM NIEUWS de actie #Zorgvoorlicht, in de hoop dat elke avond tussen 18u en 22u achter elk raam, in elke tuin of op elk terras in Vlaanderen een lichtje te zien zal zijn. Als een teken van hoop en verbondenheid, voor de zorg en voor elkaar. Meedoen? We verzamelen een portie inspiratie – en leuke lampjes – om dat lichtpuntje snel en op een leuke manier vorm te geven.
 2. De pret van winterkamperen en de 5 mooiste plekken om je motorhome te parkeren deze herfstvakantie

  De pret van winterkam­pe­ren en de 5 mooiste plekken om je motorhome te parkeren deze herfstva­kan­tie

  Terug naar de natuur en even vertragen. Dat is wat er ons deze winter te doen staat. We zagen hoe onze vakantieplannen één voor één geschrapt werden door de pandemie. Tot er alleen nog kamperen overbleef. Maar in tegendeel tot wat je misschien wel denkt is kamperen écht niet alleen een activiteit voor tijdens de warmere maanden. Redactrice Valérie en haar gezin zijn alvast fan. We lijsten ook de 5 mooiste campings van het land op. Enkel nog aan jou om te kiezen.
 3. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?