Acteur Geert Van Rampelberg (42)
Volledig scherm
PREMIUM
Acteur Geert Van Rampelberg (42) © Filip Van Roe

Geert Van Rampelberg: "Ik bén vader, ik héb twee gelukkige dochters: dat is een liefde die niet verdwijnt"

Wat een ontwapenende man is Geert Van Rampelberg (42). Wat een intrigerende acteur ook. En wat hij doet, doet hij verdomd goed. Kijk maar naar zijn hoofdrol in de nieuwe misdaadreeks ‘De Infiltrant’. Toch speelt hij zijn grootste en voornaamste rol gewoon thuis. «Er is niks mooiers dan mijn dochters te zien opgroeien." *smelt* ...

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  2. World Cleanup Day: milieuorganisaties roepen op om dit weekend afval uit rivieren te halen (en jij kan meedoen)

    World Cleanup Day: milieuorga­ni­sa­ties roepen op om dit weekend afval uit rivieren te halen (en jij kan meedoen)

    Vandaag is het World Cleanup Day: de grootste wereldwijde opruimactie van het jaar. Dan wordt er in meer dan 150 landen door miljoenen mensen afval opgeruimd. Deze editie belooft in België alvast een succes te worden. Want een aantal organisaties bundelen hun krachten en vragen vrijwilligers om dit weekend afval uit onze rivieren te halen. Nog geen plannen vandaag? Schrijf je in!