Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Geen tuin? Zo kan je toch tuinieren, in planten en bloembakken

Rustig in de tuin werken: het is een veelgehoorde tip voor wie in deze rusteloze coronatijden verplicht thuiszit. Voor je algemeen geluksgevoel zijn bloemen, planten en met je handen in de aarde woelen sowieso goed. Maar wat als je geen tuin hebt? Geen probleem, ook in potten en bloembakken kan je tuinieren. Tuinexpert Romke van de Kaa geeft tips.

1 reactie

 • William De Ruyck

  1 jaar geleden
  Heel goed idee , maar de tuincentra zijn dicht! Veel moed voor iedereen !
 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Kampeermateriaal nodig voor een avontuurlijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  Kampeerma­te­ri­aal nodig voor een avontuur­lijk uitje? Dat kan je vanaf nu gewoon huren bij A.S. Adventure

  De zomer is eindelijk hier. En nog wel met temperaturen die helemaal geschikt zijn voor een overnachting in de natuur, al slapend onder de sterrenhemel. Het enige nadeel? Het dure materiaal dat je, laten we realistisch blijven, hoogstwaarschijnlijk niet vaker dan een drietal keer in je leven gebruikt. Daarom komt A.S. Adventure met een duurzame oplossing: je kan er vanaf nu kampeeruitrustingen huren.