Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Gasten over de vloer op kerstavond? Zo loopt je diner niet in de soep

Falalalalalala. Ah de kerstperiode, met z’n lichtjes, cadeautjes en gezellige etentjes, is er iets om niet van te houden? Jazeker, de stress die je krijgt wanneer iedereen bij jou aan de feestdis aanschuift. Met deze tips houd je het hoofd koel. 

0 reacties

  1. Grootste vintage kledingmarkt van Europa komt naar Brussel: tips van 3 professionals om de beste vondsten te scoren

    Grootste vintage kleding­markt van Europa komt naar Brussel: tips van 3 professio­nals om de beste vondsten te scoren

    Eind mei komt de grootste vintage per kilo-markt van Europa naar onze hoofdstad. Op ‘VinoKilo’ scoor je drie dagen lang tweedehands kleding en accessoires van bekende en minder bekende merken voor 35 euro per kilo. Dat betekent: kans op gouden vondsten. Zeker als je de tips van professionele tweedehandsshoppers Nadine, Els en Kristin toepast. “Sommige stoffen mijd je beter.”
  2. Redactrices Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatieles winnen!)

    Redactri­ces Melanie en Anke gaan padellen met Sabine Appelmans en Elke Clijsters (+ jij kan ook een initiatie­les winnen!)

    “Padel is een hype die niet meer zal verdwijnen.” Dat zeggen Sabine Appelmans (49) en Elke Clijsters (36). De twee ex-tennisspeelsters geven intussen allebei lessen padel. In één van die lessen zetten NINA-redactrices Melanie en Anke hun beste sportbeentje voor. Wil jij ook de padel insights van deze twee experts ontfutselen? NINA geeft twee initiatiemomenten weg!