Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Volledig scherm
© Getty Images

Framily travel: welk vakantiehuis past bij jullie bende?

Yes! Eindelijk heb je concrete plannen om met je fantastische ‘framily’ - je friends of family - een paar dagen naar de Ardennen te trekken. En natuurlijk moet dat onvergetelijk worden! Met het juiste vakantiehuis zorg je al voor een goede start. Welk droomhuis is op jullie lijf geschreven? Doe de test en ontdek het huis dat bij jullie temperament past.

0 reacties

 1. Deze hagedis heeft zijn eigen kookboek: “Lenny is een heel hoogmoedig en verwend hagedissenmannetje”

  Deze hagedis heeft zijn eigen kookboek: “Lenny is een heel hoogmoedig en verwend hagedissen­man­ne­tje”

  Van kerstkoekjes tot taco’s met verse guacamole, deze hagedis poseert naar hartenlief met miniatuurmaaltijden. Amper een jaar oud is hij, en hij heeft al zijn eigen kookboek. Het boek is het resultaat van 20 jaar ervaring in de keuken van baasje Valerie en haar liefde voor haar hagedis Lenny. Ze noemt het haar quarantaineproject. “De keuken is Lenny’s favoriete ruimte in het huis", zegt ze. “Lenny is erg geschikt om kok te zijn, hij is een echte snob wat eten betreft.”
 1. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"

 2. Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is
  Play

  Vrouw krijgt een DNA-test van haar vader en ontdekt zo wie haar echte vader is