Gentse designers maakten 'Dear 2020, thanks for nothing’, een puzzel van 1.000 stukjes met meer dan 100 ludieke verwijzingen naar het gekke jaar.
Volledig scherm
Gentse designers maakten 'Dear 2020, thanks for nothing’, een puzzel van 1.000 stukjes met meer dan 100 ludieke verwijzingen naar het gekke jaar. © Puzzle in a Bag

Eens wat anders dan Disney of Alpenweides: Gentse designers ontwerpen originele puzzel die terugblikt op 2020

Raakte je jezelf afgelopen lockdown meermaals kwijt in een puzzelflow? Dan ben je niet alleen. Met z’n allen (her)ontdekten we het plezier van het laatste stukje. Jammer genoeg is het resultaat van uren puzzelplezier vaak een Alpenweide, een Disneyprinses of een oubollige cartoon. Daar brengt Puzzle in a Bag verandering in.

0 reacties

 1. 10 puzzels die ideaal zijn als tijdverdrijf én interieurdecoratie

  10 puzzels die ideaal zijn als tijdver­drijf én interieur­de­co­ra­tie

  Na bijna een jaar corona is de kans groot dat je jezelf al meermaals doorheen je puzzelvoorraad – als je die al had – puzzelde. Beterschap is in zicht, maar totdat we allemaal dat prikje in onze bovenarm krijgen, kan er nog wel een puzzel of vijf gelegd worden. Genoeg van Alpenweides, Machu Picchu’s en kittens in rieten mandjes? Dat er voor puzzelmagie geen Disney aan te pas hoeft te komen, tonen deze Instagramwaardige pareltjes.
 2. De leukste podcasts en muzieklijsten om je kinderen en tieners te entertainen tijdens de kerstvakantie

  De leukste podcasts en muzieklijs­ten om je kinderen en tieners te entertai­nen tijdens de kerstvakan­tie

  De kerstvakantie is gestart. Voor kinderen betekent dat: ravotten en zich amuseren. Voor ouders: paniek, omdat ze soms niet weten hoe ze hun kroost dag in dag uit moeten entertainen. Wat te doen? Je kan een afspeellijst opzetten, zodat je kleinsten kunnen meebrullen en zingen (best voor jezelf oordopjes voorzien) of ga voor een interessante podcast die kleine én grotere kinderen even zoet houdt. Wij zetten de leukste op een rijtje:
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"