Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Een lege toiletrol en een geleend scheermes: dit zijn de meest irritante badkamergewoontes

Ah, de liefde. Het kan zo mooi zijn. Naast je liefste wakker worden, je uit een warme omhelzing wurmen en naar de badkamer haasten. En dan realiteit: heel de badkamer ligt overhoop en die liefde van daarnet? Die is al wat minder zichtbaar. Showerstoyou.co.uk ging op onderzoek uit en onderzocht welke gewoontes koppels het meest storen in de badkamer. 

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Onze redactrice verkent alle hotspots in Roeselare. “Op de kaart vind je homemade limonades en pimped icecream”

  Onze redactrice verkent alle hotspots in Roeselare. “Op de kaart vind je homemade limonades en pimped icecream”

  Toegegeven, in West-Vlaanderen gaan Brugge, Kortrijk en Oostende vaak met alle aandacht lopen, maar dat laten ze in Roeselare niet aan hun hart komen. Zo blijft er meer over voor de locals en de fans. En die zijn er met hopen. Onze redactrice ging op pad in de Rodenbachstad en ontdekte tal van leuke plekjes. Combineer juwelen bewonderen (en aankopen!) met heerlijk ontspannen sippen van een koffietje, of verdiep je eens in de geschiedenis van de koers: 5 hotspots die je ongetwijfeld zullen bekoren.
 1. Pluk je wild! Maar wees voorzichtig. Wildplukexpert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Pluk je wild! Maar wees voorzich­tig. Wildplukex­pert geeft advies over ‘de supermarkt van het bos’: “Vergaar eerst voldoende kennis”

  Koken met je vondsten uit het bos is aan een ferme opmars bezig. Maar niet alles wat plukbaar is, is ook veilig. Dat bewijst de groene knolamaniet, die recent werd ontdekt in de Vlaamse bossen. Hij lijkt op een champignon, maar is een van de giftigste paddenstoelen ter wereld. Bezint dus eer ge begint. Om je op het juiste pad te houden in ‘de supermarkt van het bos’, geeft expert Ben Brumagne enkele tips. “Ga eerst bij iemand in de leer die je de basisbeginselen van het wildplukken aanleert.”
 2. Cosmeticabedrijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlijke steegjes”

  Cosmetica­be­drijf Lush verwijdert Instagram, TikTok, Facebook en Snapchat: “Sociale media zijn zoals donkere, gevaarlij­ke steegjes”

  Lush staat bekend om haar kleurrijke bruisballen, badschuim en bodylotions; stuk voor stuk producten die we associëren met momentjes van selfcare. De laatste tijd wordt steeds duidelijker dat scrollen op sociale media allesbehalve een vorm van selfcare is, en zelfs schadelijk voor je mentale gezondheid. Daarom kondigt het Brits cosmeticabedrijf aan haar Facebook, Snapchat, Instagram en TikTok te verwijderen totdat de socialemediagigant haar gebruikers beter beschermt.