Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Een geslaagde online nieuwjaarsspeech? Een sprekerscoach geeft tips: “Denk aan een liefdevol moment voor je begint te spreken, dan zit dat warme gevoel in je stem”

Speechen. Voor velen het minst favoriete onderdeel van de feestperiode. En toch hangen we er elk jaar opnieuw aan vast. Maar wat nu die speech online zal doorgaan? Stemexpert Stefanie Van Moen geeft een stappenplan voor alle moedige speechers in coronatijden. “De setting die mensen te zien krijgen draagt bij aan het gevoel dat je wil overbrengen. Kies voor één item dat je bewust in beeld brengt.”

0 reacties

 1. MAC Cosmetics haalt inspiratie bij David Bowie en komt met eerste genderfluïde make-up collectie ooit

  MAC Cosmetics haalt inspiratie bij David Bowie en komt met eerste genderfluï­de make-up collectie ooit

  Hoewel mannen die make-up dragen iets van alle tijden is - kijk maar naar iconen zoals Mick Jagger en David Bowie - werd make-up tot nog voor kort gelabeld als enkel voor vrouwen. Daar brengt MAC Cosmetics nu verandering in door hun allereerste genderfluïde make-uplijn ooit te lanceren. De collectie kwam tot stand in samenwerking met opkomende mode-ontwerper Harris Reed, die al samenwerkte met Harry Styles en Miley Cyrus. “We zeggen vaarwel aan label of regels over wat mannen, vrouwen en genderfluïde individuen wel of niet mogen doen”, aldus Reed.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"