Tuinexperte Laurence Machiels.
Volledig scherm
PREMIUM
Tuinexperte Laurence Machiels. © Getty Images, Steven Richardson

Een echte kerstboom kopen? Onze tuinexperte vertelt waar je moet op letten: “Grootte maakt amper verschil in naalduitval”

Boomkwekers en kerstboomverkopers hebben het drukker dan ooit. Er is heel wat extra interesse voor echte kerstbomen, en de vraag komt een pak vroeger dan de vorige jaren. Maar welke boom kies je het best? En welk prijskaartje hangt eraan vast? Onze tuinexperte legt uit op wat je moet letten bij je aankoop én hoe je hem zo lang mogelijk mooi houdt. 

0 reacties

 1. Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromantiseerd wordt”
  PREMIUM
  1

  Dit verwacht superfan Flo Windey van het vervolg op Sex and the City: “Ik hoop dat het toxic gedrag van Mr. Big niet meer geromanti­seerd wordt”

  The word is out: er komt een langverwacht vervolg op Sex and the City. Het nieuwe seizoen werd geteased op de Instagramprofielen van Sarah Jessica Parker en haar tegenspeelsters. Ook HBO bevestigt de reboot. Geweldig nieuws, alleen zal de vrijgevochten Samantha tot onze grote spijt geen deel meer uitmaken van de cast. “Ze is mijn favoriete personage, maar van mij mogen ze haar vervangen door een non-binair persoon of iemand met een andere etnische achtergrond”, vertelt superfan Flo Windey ons. Want hoewel de serie vooruitstrevend was voor zijn tijd, is er zeker ook nog ruimte voor verbetering.
 2. Je terras overkappen? “Zelf een bouwpakket in elkaar timmeren kan je flink wat geld doen besparen”
  PREMIUM

  Je terras overkappen? “Zelf een bouwpakket in elkaar timmeren kan je flink wat geld doen besparen”

  Met de feestdagen en winter in het vooruitzicht zijn Belgen massaal op zoek naar manieren om het buiten warm en gezellig te maken. Zo zagen ze bij pergolabouwer Renson de vraag naar terrasoverkappingen zelfs verdubbelen. “Door al de geannuleerde reizen beslisten velen om in eigen tuin te investeren”, aldus Roel Berlaen, communicatieverantwoordelijke bij Renson. Maar waarop moet je letten als je er een wil aanschaffen? Voor welk materiaal kies je en welk prijskaartje hangt eraan vast? Een overzicht.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken