Sommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 25 schuimwijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sommelier Sepideh Sedaghatnia proeft 25 schuimwijnen. © Steven Richardson

Dit zijn de beste bubbels voor Pasen (en deze flessen laat je beter staan)

En of die kurken zullen knallen het komende paasweekend! Met de aangekondigde zomerse temperaturen kan het paasfeest zich zelfs probleemloos naar de tuin of het terras verplaatsen. Daar zullen ook volgens onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia deze schuimwijnen nóg beter smaken: de beste bubbels bij de lentezon. 25 flessen uit supermarkt en speciaalzaak beoordeeld.

7 reacties

 • André Van Laethem

  2 jaar geleden
  Waarom moet dat altijd reclame zijn voor alcohol? Als je geen plezier kan maken zonder alcohol heb je wel een probleem.. elke onnozele bijeenkomst van famillie is soms een braspartij van wkjn en cava. Triestig zo een mensen
 • André Van Laethem

  2 jaar geleden
  Water van chaudfontaine. Heerlijk. Laat anderen maar hun vel verouderen door alcohol.
 • Juliette Francois

  2 jaar geleden
  Natuurlijk is elke gelegenheid goed om de kurken te doen knallen. Dat heet genieten. En als zoiets nu ook al als respectloos wordt beschouwd, dan leven we echt wel in een zure wereld.
 • jos indigne

  2 jaar geleden
  Geef mij maar de bubbels van """spa bruis""""
 • Noella Vancompernolle

  2 jaar geleden
  Vroeger knalden de kurken met Nieuwjaar. Tegenwoordig is eender welke gelegenheid goed. Respect? Soms ver te zoeken. Als de commerce maar draait.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. “Voor 4.000 euro bouwden we ons busje om tot camper”: Ellen en Bryan zijn experts in roadtrippen en delen hun praktische tips en tricks
  PREMIUM

  “Voor 4.000 euro bouwden we ons busje om tot camper”: Ellen en Bryan zijn experts in roadtrip­pen en delen hun praktische tips en tricks

  “We hoeven de bestemming niet maanden vooraf vast te leggen. We stappen ons busje in en zien wel waar we zin in hebben.” Ellen (27) en Bryan (33) verloren hun hart aan roadtrippen. Met hun nu al derde verbouwde busje sjezen ze Europa rond, zonder stress, zonder grenzen. Die veilige vorm van reizen boomde tijdens de pandemie. Al komt er wel wat bij kijken als je een roadtrip zorgeloos en zo idyllisch mogelijk wil. In deze aflevering van NINA’s zomerreeks ‘De Vakantiekrak’ delen Ellen en Bryan al hun tips. “Een bijl, een muggennet en magneten moeten ook op het inpaklijstje.”