Influencer Barbara Celine Zwerver bezoekt Smile Safari.
Volledig scherm
Influencer Barbara Celine Zwerver bezoekt Smile Safari. © Jan De Meuleneir/Photo News

“Dit is Instagram-paradise”: een bezoek aan Smile Safari, het eerste Instagram-museum van ons land

Een Instagrampretpark. Dat is Smile Safari, het grootste Instagrammuseum van Europa dat vandaag opent in Tour & Taxis. Het is geen fototentoonstelling, wél een pop-upmuseum waar iedereen- smartphone bij de hand- zelf onderwerp wordt. Flashy kamers, surfen op een pizza of uit een taart springen? Genoeg ingrediënten voor de perfecte Instagramfoto. Wij gingen een dag voor de opening al een kijkje nemen. En influecer Barbara Zwerver ging mee.

5 reacties

 • Patrick Clerens

  2 jaar geleden
  Wat een totale afknapper! Gesponsord door alle grote multinationals: Coca-Cola, Samsung, Audi, McDonalds,...fotootjes (sic) nemen en dan nog eens gratis reclame maken door ze te posten...en dààr bovenop nog eens 21 (!) euro moeten betalen voor de inkom! Een gratis consumptie-bonnetje aangeboden krijgen...dat dan blijkbaar alleen toepasselijk is op een mini-blikje Sprite...plat water, koffie? Da's twee euro, meneer! Van een complete rip-off gesproken...
 • Anoniem

  2 jaar geleden
  ik zal dat instagrammen nooit helemaal begrijpen, vrees ik.
 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  Maar dan heeft uiteindelijk toch iedereen dezelfde foto's? Hoe "origineel" is dàt dan nog?
 • Peter Vaneigens

  2 jaar geleden
  Instagram, Facebook, Snapchat, influencers, enz....de grootste flop van deze eeuw al...mensen zullen er nog wel van thuis komen als ze eraan tenonder gaan.
 • Nils Mestdagh

  2 jaar geleden
  De wereld is zot gedraaid.. Wisten we het vroeger nog niet, dan nu zeker...