Volledig scherm

Dit Instagramaccount maakt grappige Furby-versies van bekende albumcovers

Furby, het populaire pluchen speelgoedbeestje van de jaren 90, is een echt fenomeen. Alleen de naam al roept bij velen leuke jeugdherinneringen op. Ter ere van dit nostalgisch knuffelbeest met grote, glazige ogen startte William Källback Winter het Instagramaccount ‘Furby Living’. Daar post hij Furby-versies van bekende albumcovers, zoals die van David Bowie, Britney Spears of Katy Perry.

  1. LEGO brengt een ‘Friends’-editie uit, speciaal voor de diehardfans van de serie

    LEGO brengt een ‘Friends’-edi­tie uit, speciaal voor de diehard­fans van de serie

    Diehardfans van ‘Friends’ kunnen binnenkort hun favoriete scènes nabouwen, want LEGO brengt een editie van de legendarische sitcom uit. Twee jaar geleden vierde het speelgoedmerk nog het 25-jarig jubileum van ‘Friends’ met een set van het beroemde café Central Perk uit de tv-serie. Nu kan je aan de slag met de ‘Appartmenten’-set, ofwel de replica’s van de appartementen van Monica, Rachel, Chandler en Joey.
  2. Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Leuk voor astro lovers: Spotify lanceert originele, nieuwe functies, waaronder een birth chart op basis van je favoriete artiesten

    Astrologie is hot, en dat is ook Spotify niet ontgaan. De streamingdienst lanceerde vandaag een nieuwe campagne, Only You, waarin je je zogenaamde ‘Audio Birth Chart’ kan zien. Net zoals bij Wrapped (het jaaroverzicht dat het platform aan het einde van elk jaar maakt van je muziekvoorkeuren) kan je de afspeellijst delen op je sociale media. Redactrice Marie testte het al eens uit.