Elke Lumbeeck / Rust.
Volledig scherm
© Elke Lumbeeck / Rust.

Deze Vlaamse brengt de bioscoop bij je thuis, maar dan honderd keer gezelliger

Al een jaar proberen we al dat thuiszitten creatief aan te pakken. De Antwerpse Nikki vond dat zo leuk dat ze er haar job van maakte: met haar bedrijfje ‘Rust.’ komt ze aan huis om in de tuin of woonkamer een ieniemienie belevenis te organiseren. Een bohemien filmavond voor twee of een brunch voor het gezin: zij zet het hele ding bij je thuis op poten, van de aankleding tot de afwas. 

 1. Hou je eigen Oscaravond: deze prestigieuze prenten kijk je gewoon via je vaste streamingdiensten
  Film

  Hou je eigen Oscaravond: deze prestigieu­ze prenten kijk je gewoon via je vaste streaming­dien­sten

  De Oscarnominaties stonden dit jaar helemaal in het teken van de streamingdiensten. Zij waren dan ook de enige platformen die erin slaagden om films de buitenwereld in te sturen, vorig jaar. Zonder enige moeite haalde Netflix het leeuwendeel van de nominaties binnen, maar ook Disney+ kreeg heel wat erkenning. Je hoeft dus helemaal niet naar de bioscoop om de meest prestigieuze prenten uit 2020 te zien. Dat kan je gewoon thuis.
 2. Zoek een match op ‘Tinder voor boeken’ en 6 andere tips voor een geslaagd weekend

  Zoek een match op ‘Tinder voor boeken’ en 6 andere tips voor een geslaagd weekend

  Ben je nog op zoek naar enkele activiteiten voor het ultieme weekendgevoel? Wij voorzien je van inspiratie. Ga even uitwaaien in Oostende - het weer is niet honderd procent geweldig, maar dan is het er tenminste niet over de koppen lopen - of ga cultuur opsnuiven met Ellis Island, een expo over migratie. Als het wat luchtiger mag zijn, kan je je met een virtuele showcase voorbereiden op het Eurovisiesongfestival.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek