Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Deze prachtige stoepchallenge moedigt mensen aan om thuis te blijven

Wekenlang in je kot blijven, het is op z’n zachtst gezegd geen makkelijke opdracht. Dus zoeken we met z’n allen naar manieren om ons dezer dagen al dan niet creatief bezig te houden. Deze nieuwe challenge daagt je alvast op een leuke manier uit om thuis te blijven. 

0 reacties

  1. Gezellig griezelen, wondermooi wandelen of zalig zitten? 5 tips voor een spooky Halloweenweekend

    Gezellig griezelen, wondermooi wandelen of zalig zitten? 5 tips voor een spooky Halloween­week­end

    Hoe zeer de zomer ons teleurstelde, zo aangenaam verrast de herfst ons nu. Het mag gezegd worden: dit najaar is er een voor in de boekjes. De temperaturen zakken traag maar gestaag, het herfstzonnetje houdt ons warm en maakt de vallende blaadjes net dat beetje mooier. Een ideale setting om van dit verlengde Halloweenweekend te genieten. Wij tippen alvast vijf originele activiteiten voor groot en klein.
  2. Onze redactrice verkent alle hotspots in Roeselare. “Op de kaart vind je homemade limonades en pimped icecream”

    Onze redactrice verkent alle hotspots in Roeselare. “Op de kaart vind je homemade limonades en pimped icecream”

    Toegegeven, in West-Vlaanderen gaan Brugge, Kortrijk en Oostende vaak met alle aandacht lopen, maar dat laten ze in Roeselare niet aan hun hart komen. Zo blijft er meer over voor de locals en de fans. En die zijn er met hopen. Onze redactrice ging op pad in de Rodenbachstad en ontdekte tal van leuke plekjes. Combineer juwelen bewonderen (en aankopen!) met heerlijk ontspannen sippen van een koffietje, of verdiep je eens in de geschiedenis van de koers: 5 hotspots die je ongetwijfeld zullen bekoren.