Volledig scherm
PREMIUM
© rv

De zes mooiste restaurants waar je na het eten ook kan overnachten (en dat aan een betaalbare prijs)

Het enige wat nog beter is dan een culinaire ervaring die je van je sokken blaast? Een restaurant waar je ook kunt overnachten! Niets zaligers dan na de pousse-café gewoon in een lekker bed te kunnen duiken en je geen zorgen hoeven te maken over je alcoholgehalte. Dankzij de vele arrangementen blijft eten én slapen in deze zes aanraders ook betaalbaar.

 1. 10 puzzels die ideaal zijn als tijdverdrijf én interieurdecoratie

  10 puzzels die ideaal zijn als tijdver­drijf én interieur­de­co­ra­tie

  Na bijna een jaar corona is de kans groot dat je jezelf al meermaals doorheen je puzzelvoorraad – als je die al had – puzzelde. Beterschap is in zicht, maar totdat we allemaal dat prikje in onze bovenarm krijgen, kan er nog wel een puzzel of vijf gelegd worden. Genoeg van Alpenweides, Machu Picchu’s en kittens in rieten mandjes? Dat er voor puzzelmagie geen Disney aan te pas hoeft te komen, tonen deze Instagramwaardige pareltjes.
 2. Vijf fans van het eerste uur over driesterrenrestaurant Hof van Cleve: “Als ik over twee uur sterf, wil ik éérst nog de pasta met koningskrab en witte truffel”
  PREMIUM

  Vijf fans van het eerste uur over driester­ren­res­tau­rant Hof van Cleve: “Als ik over twee uur sterf, wil ik éérst nog de pasta met konings­krab en witte truffel”

  Er zijn nog zekerheden in het leven: het beste restaurant van België, zo liet Michelin deze week weten, is alwéér Hof van Cleve in Kruishoutem. Deze vijf mensen weten waarom. Het zijn de fans van het eerste uur. Peter Goossens was nog geen levende legende en de driesterren-bekroning veraf, toen zij al wisten: hiér brandt de lamp. “Peter is maniakaal op elk detail, ook op zichzelf. Ik heb hem nog nooit gezien met een koksvest dat niet perfect gesteven is.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre