Volledig scherm
PREMIUM
© rv

De zes mooiste restaurants waar je na het eten ook kan overnachten (en dat aan een betaalbare prijs)

Het enige wat nog beter is dan een culinaire ervaring die je van je sokken blaast? Een restaurant waar je ook kunt overnachten! Niets zaligers dan na de pousse-café gewoon in een lekker bed te kunnen duiken en je geen zorgen hoeven te maken over je alcoholgehalte. Dankzij de vele arrangementen blijft eten én slapen in deze zes aanraders ook betaalbaar.

 1. Vijf fans van het eerste uur over driesterrenrestaurant Hof van Cleve: “Als ik over twee uur sterf, wil ik éérst nog de pasta met koningskrab en witte truffel”
  PREMIUM

  Vijf fans van het eerste uur over driester­ren­res­tau­rant Hof van Cleve: “Als ik over twee uur sterf, wil ik éérst nog de pasta met konings­krab en witte truffel”

  Er zijn nog zekerheden in het leven: het beste restaurant van België, zo liet Michelin deze week weten, is alwéér Hof van Cleve in Kruishoutem. Deze vijf mensen weten waarom. Het zijn de fans van het eerste uur. Peter Goossens was nog geen levende legende en de driesterren-bekroning veraf, toen zij al wisten: hiér brandt de lamp. “Peter is maniakaal op elk detail, ook op zichzelf. Ik heb hem nog nooit gezien met een koksvest dat niet perfect gesteven is.”
 2. Caption this: quotes om te gebruiken onder je #NINAviertvrouwendag Instagrampost vanavond

  Caption this: quotes om te gebruiken onder je #NINAviert­vrou­wen­dag Instagram­post vanavond

  Wij zijn vrouwen. En dat mag gevierd worden. Zeker vandaag, op Nationale Vrouwendag. Nog op zoek naar een caption voor bij die ene #selflove foto? Of naar een miniversie van de #alovelettertomybody? Dan helpen wij je graag een handje. Onder het motto girls support girls kozen wij deze vijf vrouwlijke schrijfsters en kunstenaars voor je uit, die pakkende, korte teksten maakten over zelfliefde en lichaamsbewustzijn.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?