Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

De wereld ontdekken via eten: Airbnb maakt het mogelijk

Wanneer je op reis gaat is het altijd even gissen: krijg je een echte typische beleving van de plaats waar je bent of laat je je vangen door toeristische attracties? Airbnb Cooking Experiences kan je helpen bij dat probleem, wanneer het op eten aankomt tenminste. 

0 reacties

 1. Op avontuur met Kuifje of een betoverende Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatiefilms voor jong én oud moet je streamen

  Op avontuur met Kuifje of een betoveren­de Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatie­films voor jong én oud moet je streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week zetten we enkele topfilms voor de hele familie in de kijker: een spannende verfilming van Kuifje op Streamz, een mythisch wolvensprookje op Apple TV of een geanimeerde Spider-Man op Netflix. Sluit de verlengde paasvakantie gezellig af voor de buis!
 2. Belgische topfotografe Pamela Berkovic (42) werkt voor de grootste namen in de mode en is bevriend met de Jaggers. “Ze weten dat ze mij kunnen vertrouwen”

  Belgische topfotogra­fe Pamela Berkovic (42) werkt voor de grootste namen in de mode en is bevriend met de Jaggers. “Ze weten dat ze mij kunnen vertrouwen”

  Ze woont al meer dan twintig jaar in New York, maar ze is Belgische van oorsprong. Haar ouders zijn kunstverzamelaars, zij is een topfotografe. Pamela Berkovic is thuis bij de allergrootste modemerken, van Dior tot Dries Van Noten. En ze is goed bevriend met echte rocklegendes, de familie Jagger. “Ze weten dat ze mij kunnen vertrouwen. Ik heb geen bijbedoelingen.”
 1. Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval
  Play
  bizar

  Vader redt leven van zoontje (4) tijdens waanzinnig ongeval

 2. "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?
  Play
  Popquiz

  "Dit mag ik misschien niet zeggen op tv": haalt dit fragment van Popquiz de uitzending of niet?