De naam van je partner laten ‘inken’ is tegenwoordig heel populair.
Volledig scherm
De naam van je partner laten ‘inken’ is tegenwoordig heel populair. © Getty Images

De naam van je lief laten tatoeëren not done? Veel mensen doen het toch. “Ik krijg dagelijks zo’n tortelduif over de vloer”, zegt tattoo-artiest

De Amerikaanse actrice Hilary Duff (32) en haar echtgenoot, zanger Matthew Koma (32), zijn bijna een jaar getrouwd en hebben samen twee kindjes. Nu tillen ze hun relatie naar een volgend niveau. Je weet wel, het ‘tattoo op je achterwerk’-niveau: Koma liet immers Hilary’s naam op zijn achterwerk tatoeëren. Komen zulke liefdestatoeages bij ons ook vaak voor? Wij vroegen het aan Jasper De Jonge (29), tattoo-artiest bij het bekende Antwerpse Vinnie stones’ SinSin Tattoo. 

0 reacties

 1. Fietsen we binnenkort van Brugge naar Praag? Europa legt groot fietsnetwerk aan met 17 idyllische routes
  7

  Fietsen we binnenkort van Brugge naar Praag? Europa legt groot fietsnet­werk aan met 17 idyllische routes

  Europa is bezig met de bouw van een ambitieus fietsnetwerk. De fietsroutes zijn lange paden die door verschillende landen lopen. Daarmee wil Europa toeristen uitdagen om je vakantie vaker al fietsend door te brengen. Er zijn nu al zeventien EuroVelo-routes, waarvan er ook heel wat door België lopen. Binnenkort fietsen we dus met zijn allen van Brugge naar Praag of van Granada naar Athene.
 2. Zomerdrankje piquette is verfrissend maar verboden. Wij spraken met een verkoper: “Qua smaak leunt het aan bij cider en kombucha”

  Zomerdrank­je piquette is verfris­send maar verboden. Wij spraken met een verkoper: “Qua smaak leunt het aan bij cider en kom­bucha”

  Piquette is licht bruisend, laag in alcohol en lief voor het milieu. Toch heb je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, want tot op heden is het verkopen ervan illegaal in Europa. De mensen achter urban winery Chateau Amsterdam willen daar verandering in brengen. Zij startten een petitie om het drankje legaal te maken én bieden het te koop aan op hun website en in een pop-upbar. Marketingverantwoordelijke Tom Veugen: “Waarom zou je druivenschillen op een afvalberg gooien als je er nog wat mee kan maken?”
 1. Momiji (13) is eerste vrouwelijke kampioene Olympisch skateboarden, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populairder. “Vroeger voelde ik mij geïntimideerd, nu zie ik geen onderscheid meer”

  Momiji (13) is eerste vrouwelij­ke kampioene Olympisch skateboar­den, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populair­der. “Vroeger voelde ik mij geïntimi­deerd, nu zie ik geen onder­scheid meer”

  Amper 13 jaar oud is de Japanse Momiji Nishiya, maar ze is nu al een echte badass. Zij mag zich de eerste vrouw ooit noemen die de gouden medaille in skateboarden wint op de Olympische Spelen. Bewonderenswaardig. Ook bij ons jagen steeds meer meisjes de atypische droom om te skaten na, zoals de 19-jarige Vicky. “Vroeger was ik altijd het enige meisje in skateparken. Nu is dat niet meer zo.”